vrijdag 13 juli 2018

Stekker wasmachine

Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Sla nu toe, gratis bezorgd! Gratis bezorgd en je oude wasmachine nemen we mee. Welke Wasmachine is als Beste Getest?


Ontdek het nú gratis in de testresultaten!

Ik heb een wasmachine zonder stekker , deze was voorheen aangesloten op een trekschakelaar. Ivm een andere woning kan deze nu gewoon op een WCD. Info over stekker voor wasmachine.


Resultaten van zoekmachines! Wasmachine staat nog niet eens aan,gebeurt al als ik stekker in stopcontact steek. Stekker bij wasmachine monteren? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan!


Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde elektriciens uit uw regio voor.

Om de stekker van de wasmachine opnieuw te sluiten, raad ik aan een stekker van rubber of PVC te nemen, en niet een van plastic. Deze zijn doorgaans gemaakt voor. Knip de stekker van het snoer van de wasmachine.


Verwijder een paar centimeter van de buitenmantel van het snoer met behulp van een striptang. Winkel Online - Goedkoopste 230v stekkers en elektronica winkel online, behalve 230v stekkers vind u op onze site ook 170. Een (vaat) wasmachine mag met een stekker in een daarvoor geschikt stopcontact met randaarde worden aangesloten. Van belang is dat het stopcontact op een groep is.


Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Bestel de nieuwste wasmachines bij OTTO. Koop nu met gratis bezorging! Laat je nieuwe witgoed eenvoudig thuisbezorgen! Bezorgd wanneer jij wilt!


Ik heb net een wasmachine gekocht via marktplaats ,geen stekker alleen draadjes aan het uiteinde. Waar koop ik in hemelsnaam een stekker of ben ik gewoon keihard. Een stekker past toch op twee manieren in een wandcontactdoos?


Hoe kan je dan de bruine draad vanuit de muur, (altijd) op de fasedraad van de wasmachine. Omdat het bovenste stopcontact (zie foto) het ineens niet meer deed moest ik een elektricien laten langskomen.

Die kwam er achter dat het stopcontact het niet meer. Let goed op uw eigen veiligheid wanneer u aan de slag gaat met kleine klussen zoals het monteren van een stekker of schakelaar. Meer weten over een wasmachine ? Stel gratis en simpel uw vragen op het forum van Wasmachines.


U krijgt deskundig antwoord terug. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts