vrijdag 20 juli 2018

Brocante servies online

Voor 23:bestel is morgen thuis! Alle servies vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Gratis verzending vanaf €30!


Vintage, brocante , retro of antiek serviesgoed van porselein of aardewerk. Verkoop van jong antiek en Franse brocante.

Vrijwel alle bekende merken. Vind brocante servies op Marktplaats. Zie omschrijving Vandaag. Super tussen het servies in de kast. Ou vintage en brocante servies.


Losse kop en schotels, borden, schalen, sauskommen en koffie- en theepotten, maar ook de mooiste oude serviezen voor weinig geld. Heeft heel lang in onze woonkamer gestaan, nog altijd een beauty maar ons huis is gewoon te klein er voor. Ook mooi onder een veranda of op een.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Alles voor je huishouden bij woonwarenhuis OTTO! Alleen een heel klein haarlijntje bij de tuit, zie foto´s. De sixties waren immers alles behalve saai! Servies van alle merken op beslist.


Compleet servies van Bavaria. Samen hebben we een passie voor franse antieke en brocante stukken. Naast veel aardewerk uit Maastricht vind je er ook brocante , art-deco, vintage, glas en.


Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Wiebe van der Zee, Pollepelpot €50. Doe uw bestelling eenvoudig online , of kom langs om uw servies te kopen. U bent van harte welkom in onze sfeervolle winkel in hartje Groningen! Shop origineel servies , nu nóg goedkoper tijdens de zomersolden op Made.


Betaal nooit meer teveel. Het is beboter en heeft 1. Hou je van de oude Franse woonstijl? Een brocante servies hoort erbij! Vriendelijk te woord gestaan toen wij iets over de levertijd wilden weten. Webshop voor jong antiek en brocante.


Ook de brocante stijl ontbreekt niet in onze online woonwinkel.

Voor alle ruimtes in huis, kun je woonaccessoires in de brocante stijl bestellen. Roomkleurige Sauskom met Bloemdecor (Iris) €95. Momenteel bezoekers online. Prachtige brocante items om dagelijks van te genieten! Wij hebben zowel losse serviesdelen als complete serviezen.


Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts