woensdag 11 juli 2018

Amuseschaaltjes

De presentatie van amuseschaaltjes is pas af als je deze serveert op een mooie, zilveren serveerschaal of dienblad. Vaatwas, oven, vriezer en magnetron bestendig. Uitgebreide lijn amuseschaaltjes van puur wit porselein. Zeer sterke vitro kwaliteit, oven, magnetron,.


Perfectie voor kleine porties. Borden en servetten zijn niet de enige manier om appetizers te serveren.

Combineer met de andere amuseschaaltjes van Xenos om er een nog een extra touch aan te geven. Elegante wegwerp amuseschaaltjes , verpakt per stuks zijn ideaal voor uw party. U heeft gezocht naar folder aanbiedingen in de categorie amuseschaaltjes. Dit setje van kunststof amuseschaaltjes is super handig. Amuseschaaltjes op voet - set van - kunststof.


Bij de presentatie van je amuses wil je je creativiteit natuurlijk volop de ruimte geven. Wij hebben een prachtige lijn van amusecups, amuseglazen, amuseschaaltjes. Amuseglaasjes van verschillende bekende merken zoals onder andere Arcoroc en Bormioli Rocco.

Amuse en tapas benodigdheden zoals complete tapas sets, amuse glaasjes, amuse bakjes en meer. Zowel glaswerk, aardewerk als porselein. Vandaag bestel morgen in huis! Het gebruik van amuseschaaltjes is een stijlvolle manier om jouw zelfgemaakt voorafje of heerlijk toetje op te dienen, en is daarom een musthave in jouw. Heeft u ze ook wel eens voorbij zien komen op een evenement of een verjaardag?


Van die kleine hapjes in een mooi klein schaaltje of bakje? Zoekt u tapas of amuse bakjes? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen. Voor 21:bestel is morgen in.


Het is een lekker en vooral klein hapje dat tussen de gerechten door wordt geserveerd aan. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Groot Assortiment Ons assortiment is zo ingericht dat alles wat een onderneming nodig heeft te vinden is op onze webwinkel.


Disposables zoals bekers, bestek, borden. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts