donderdag 26 juli 2018

Imperia pastamachine elektrisch

Maak verse pasta in stappen. Philips pastamachine vinden. Spaghetti, tagliatelle of koekjes? Haal vandaag nog die pastamachines in huis.


Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe.

De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Een imperia pastamachine is ontworpen voor snel en praktisch gebruik. U haalt het deeg door bijgeleverde combinatiewals, waarmee u de dikte van de pasta kunt. Doordat het model elektrisch is kunt u beide handen gebruiken om te werken. De motor beschikt ook over handige beugel om de.


Bekijk het aanbod op Cookinglife! Vanaf € gratis verzending.

Met een pastamachine maakt u thuis heerlijke, verse pasta. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. Met de pastamachine rolt u uw deeg tot. Jij bepaalt hoe je betaalt! Bezorgd wanneer jij wilt!


Nu eenvoudig online boeken! Dit opzetstuk kan je gebruiken als toevoeging op je imperia pastamachine. Hij maakt snel kleine raviolikussentjes. Deel elektrisch voor het maken van deeg,.


Pastamachines bestel je nu online bij Kookpunt. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Een pastamachine koop je online bij XXLhoreca.


Professionele pastamachines bestellen met een levertijd vanaf uur! De machine is gemaakt van staal en er zijn diktes mogelijk (tot max. 10mm) zodat u.

Met een ruime keus aan verschillende machines kunt u verschillende soorten pasta maken, van. Imperia pastamachine elektrisch ! De elektrische uitvoering van de Marcato Atlas 1Wellness biedt het comfort van een elektrische pastamachine en de uitstraling van een. Zoek naar pastamachine elektrische op Kelkoo.


Vergelijk alle pastamachine elektrische aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts