woensdag 18 februari 2015

Santokumes of koksmes

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online!


Lees de specials in ons magazine.

Koksmessen voor de veeleisende gebruiker. Grote collectie koksmessen vind je hier! Het is echter dunner dan een koksmes en is vaak ook van een zeer harde. Santokumes Knives and Tools. Het santokumes is geschikt voor verschillende taken: het.


Vanwege het platte lemmet schommelt de santoku niet op het snijoppervlak zoals het lemmet van een koksmes. Je houdt een santokumes vast.

Net als zijn Europese neef het koksmes is dit dus ook een. Zo loopt de punt bij de santokumes schuin af naar de snede en heeft een koksmes een scherpe punt. Het beste koksmes is wat mij betreft een niet-europees mes maar een Japans koksmes. Als je aan keukenmessen denkt, denken de meeste mensen al gauw aan een koksmes ,. Japanse koksmessen zijn zeer hard en daardoor langer zeer scherp, ze zijn ook veel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Hoe kies je een goed koksmes? De beste prijs-kwaliteit online! Vind aanbiedingen op ShopAlike. Gratis verzending vanaf € 30!


Met een santokumes wordt een snijtechniek gehanteerd die afwijkt van een koksmes. Kies je gewenste leverdag. Robuust, krachtig en stijlvol.


Een santokumes helpt je met bijna elke klus in de keuken. Een prachtig, precisie geslepen santokumes van hoogwaardig, roestvrijstaal carbonstaal.

Het koksmes is geschikt voor het in stukken delen van de meeste ingrediënten: snijden van vlees, fijnsnijden of hakken van groente, met het handvat kan men. Dit santokumes heeft een zeer scherp en eenvoudig te onderhouden lemmet en is het. Een koksmes is robuust: lang met een breed lemmet. Je kunt het gebruiken voor alles, van het snijden van vlees tot het hakken van keukenkruiden.


Maar wel net zo multifunctioneel. Geschikt voor vlees, vis en groenten. Een groot verschil ten opzichte van.


Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts