vrijdag 20 februari 2015

T stuk afvoer wasmachine

Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Sla nu toe, gratis bezorgd! Gratis bezorgd en je oude wasmachine nemen we mee. Welke Wasmachine is als Beste Getest?


Ontdek het nú gratis in de testresultaten! Voor aansluiting op sifons met inlaatklemaansluiting.

Ik wil een wasmachine en vaatwasser aansluiten op kraan en afvoer. Voor een extra afvoer onder de gootsteen. T - stuk wasmachine afvoer wit. De afvoeren van je huis komen uit op de riolering. Lijm een PVC zwanenhals in de afvoerpijp voor de wasmachine.


Y- STUK AFVOER - Verbindingsset. Bijvoorbeeld de afvoerslang van je wasmachine en die van je droger. Scanpart Y- Stuk Verbindingsset.


Met deze verbindingsset maak je eenvoudig een tweede aansluiting op een afvoer.

Direct uit eigen voorraad. In diverse merken verkrijgbaar! Afvoer verdubbelaar : voor het gelijktijdig aansluiten van een wasmachine en vaatwasser op afvoer ,prijs : slechts 2en gratis verzending per post. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. McAlpine Afvoer en sifon producten;. Aansluitmogelijkheid wasmachine Ja. Resultaten van zoekmachines!


Vos Kunststoffen levert bijna alles op het gebied van kunststofmaterialen! Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen scherpe prijzen. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Wasmachines.


Bezorgd wanneer jij wilt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts