maandag 2 februari 2015

Sinaasappelschiller

Bekijk Het Aanbod Van Sinaasappelschillers Op Cookinglife. De WingKnife sinaasappelschiller is speciaal ontworpen om veilig en makkelijk sinaasappels te schillen. Bestel je goedkope Sinaasappelschiller voordelig online. Groot assortiment met 30.


Een sinaasappel schillen.

Hieronder lees je een paar verschillende. WMF Bistro - Sinaasappelschiller. Deze Westmark sinaasappelschiller is ideaal voor iedereen die niet van vieze handen houdt bij het schillen van een sinaasappel.


Werelds gemakkelijkste sinaasappelschiller. Werkt als een mes, maar de vleugels zorgen ervoor dat er niet te diep in het vruchtvlees wordt gesneden. Fiskars Homeware Functional Form - Sinaasappelschiller.


Prijs per stuk: Uitverkocht. Wij doken in de kunst van het recyclen van sinaasappelschillen en kwamen de onwaarschijnlijkste manieren van recycling tegen.

Door de vinger vast gehouden en dan door de huid van de sinaasappel. Nu in de aanbieding voor maar € 195. Met de praktische Citro sinaasappelschiller van Mono schil je een sinaasappel in een handomdraai. Je snijdt niet te ver, zoals met een mesje vaak het geval is en met.


Deze sinaasappelschiller is op drie manieren te gebruiken. De sinaasappel kan met het roestvrijstalen lemmet worden geschild. Op zoek naar een appelschilmachine?


In ons ruime assortiment vind je appelschilmachines voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online! Degelijk model in gietijzer, met klembevestiging.


Voor sinaasappelen, citroenen en ander citrusfruit. Bereid sinaasappels veilig en efficiënt voor met de Vogue sinaasappelschiller. De dunschiller heeft een roestvrijstalen blad van hoge kwaliteit en biedt een snelle.


Met deze schiller kunt u gemakkelijk een sinaasappel schillen. Het mes is voorzien van vleugels waardoor er niet te diep in de sinaasappel gesneden kan worden. Home Hartelijk welkom op de website van Tupperware consulente Emmi van der Hel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts