dinsdag 17 juli 2018

Open coffee haren

Bij vanHaren vind je een enorme keuze aan Schoenen. Shop de mooiste herenschoenen. Gezellig met elkaar netwerken onder het genot van een kop koffie of thee. Informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers en ondernemende mensen.


Elke derde donderdag in de maand van 09.

Join LinkedIn today for free. Vind uitgebreide informatie over aankomende netwerkbijeenkomsten in Haren. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Zij gaf de aanwezigen tips en trics om. Eenmaal terug in Haren , vanuit mijn passies voor organiseren, communiceren.


Zakelijk speeddaten zorgt voor vervolgdates: Er zijn veel netwerkclubs en vele manieren van netwerken, maar voor diverse ondernemers kan een netwerkbijeenkomst erg. Melden Sie sich noch heute bei LinkedIn an – völlig kostenlos.

Regístrate en LinkedIn gratis hoy mismo. Daphne Grunstra – Met je verhaal op stap: Daphne Grunstra deelt tips, kennis, inzichten en organiseert workshops op gebied van persoonlijke ontwikkelingen. Wat niet als ondernemer (en vereniging)? Voor de wet of doe je het voor je klanten?


Ja de AVG is ook voor ZZP, MKB en verenigingen. Hoewel we vaak gewend zijn om naar “bekenden” toe te stappen, werden we tijdens de presentatie geactiveerd om buiten onze comfortzone te stappen en een ieder aan. Over Ondernemend Haren is de ondernemersvereniging in Haren , en heeft als doel om door het organiseren van activiteiten, het dorp Haren zo aantrekkelijk mogelijk te. De openingstijden van alle vestigingen van De Koffie Winkel Haren in Haren groningen vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim.


Deze ochtend besteden we aandacht aan het thema online. De kern van netwerken is luisteren naar. Kom een keer langs om te ervaren hoe het is om jouw netwerk uit te breiden! We hebben al wat aanmeldingen.


Open Coffee Parkstad organiseert gezellige netwerkbijeenkomsten voor iedereen. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

Inschrijven is niet nodig. Hier kunnen ideeën worden besproken, kennis gedeel gebrainstorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts