woensdag 13 juni 2018

Zassenhaus snijplank

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Haal vandaag nog die snijplanken in huis. De beste kwaliteit luxe snijplanken op voorraad en snel geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De plank is gemaakt van acaciahout en voorzien van een sapgeul.

Vele aanbiedingen bij bol. Snijplanken koop je eenvoudig online bij bol. De rubberhouten Zassenhaus snijplank is voorzien van een sapgeul en aanslagranden zodat de plank stevig blijft liggen op het aanrecht. De kopshouten plank is cm. Set van acaciahouten Zassenhaus snijplanken.


Deze design trancheerplank van Zassenhaus is gemaakt van hard beukenhout en de houten delen zijn bovendien met de harde kopse kant in het snijblad verwerkt. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor snijplanken aanbied. Bestel nu online bij Kookpunt.


Vergelijk Zassenhaus snijplanken uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online!

Jij bepaalt hoe je betaalt! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Voor 23:bestel is morgen thuis! Kookartikel voor de Laagste Prijs. Alle Topmerken op Choozen.


De snijplank is voorzien van een sapgeul, waardoor eventueel vocht uit ingrediënten. De Zassenhaus snijplanken zijn op kopse wijze verlijm in Beuk of Acaciahout. Oerdegelijk en slijtvast! Tevens gebruikt u de planken als snijplank of kaasplank.


Rubberhouten snijplank van Zassenhaus. Meer dan jaar ervaring. De kwaliteit van een snijplank is bepalend voor de duurzaamheid. Vanaf €geen verzendkosten. Wij maakten voor u een selectie snijplanken die werden geproduceerd van de beste materialen.


Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts