vrijdag 29 juni 2018

Balinees zilver

Hierdoor komen er tot op de dag van vandaag nog steeds zilver - en goudsmeden van het eiland Java naar Bali toe. Bali Buddha werkt uitsluitend met 9Sterling zilver. In deze categorie vind je echt zilveren kralen, de meeste kralen zijn balinees sterling zilver , allemaal handwerk voor een mooie, unieke zilveren kraal.


Als je bij organisaties besteld met een website staat het er altijd bij. Anders kun je ze altijd nog met.

Djoka zilver is nauwelijks meer bekend in Nederland. Bij Kralenkwarts vind je oorhaakjes in allerlei soorten en maten. Zilveren Bali creolen - ø mm - 11. Het zilvergehalte is 925. Decoratieve en sfeervolle beelden, geheel volgens de traditie vervaardigd.


Natuurlijk hoort in de webwinkel van Mooi Bali deze prachtige Balinese parasols. De stof van de parasols is waterafstotend en natuurlijk alles weer puur handwerk!

Na enige minuten kun je al verbetering zien. In dit geval waren het expres geoxideerde kralen ( balinees zilver ) en ik wilde niet dat dat helemaal wit zou worden. Pandan House Bali, vakantiehuis voor rust en Balinese cultuur. Shenzhen Ucela Technology Co. Als je familie uit Sumatra afkomstig is dan heb je misschien wel een wandbord als dit in huis.


Deze Bali Silver Oorhangers zijn gemaakt van zilver en rijkelijk versierd met prachtige, zilveren patronen. In allerlei kleuren te bestellen en ook in allerlei breedtes. In Ubud vind je ook één van de meest uitgebreide pasars,.


Offermanden, wit met zilver beschilderd. Wordt als set of per stuk verkocht. Materiaal: Bamboe Kleur: Wit Afmeting: Small. Balinees Nieuwjaar - Nyepi Barat National Park Barong Dans.


Schattige oorbelletjes, apatiet zilveren oorbellen met klein jade kraaltje. Geheel in sterling zilver. LK sieraden zijn massief en handgemaakt uit 9sterling zilver.


Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje in de sierlijk gevormde hangertjes, die zijn gemaakt van echt 9(Sterling) zilver.

Hoe tof zijn deze nieuwe Ringen ! De producten worden allemaal met de handgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts