donderdag 14 juni 2018

Taartplateau met deksel

Deze taartschaal met afdeksel van Gizem komt uit de More Collectie. Taartplateau met Deksel - Rood? Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Ronde cake bewaardoos met deksel , om je cake of taart in vers te houden. Groen taartplateau met deksel.


Dit groene taartplateau met deksel is gemaakt van doorschijnend plastic.

Nu te koop bij Grotespeelgoedshop. IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet, met stolp, Voor het feestelijk serveren van bv. Om uw gebak en taart extra vers te houden zijn er taartplateaus met deksel en stolp. Dan kunt u een hoge kwaliteit taartplateau kopen om op een leuke en. Door intensief contact met klanten en leveranciers pikt Hendi snel ontwikkelingen op die.


Dit glazen Présence taart plateau met dito stolp van Anchor Hocking zet ál je lekkernijen. Geschikt voor: Vaatwasser, Vriezer, Oven. Bamboe taartplateau met deksel Bamboe taartplateau inclusief deksel , de deksel is van een speciaal materiaal zodra u de deksel laat vallen blijft het intact en gaat h.

Borgonovo Palladio taartplateau op voet incl. Dit sierlijke palladio taartschotel met stolp presenteert gebak en cake op een chique manier! Vind de beste selectie glazen taartplateau fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glazen taartplateau voor de dutch. Op zoek naar een taartplateau om daar je taart op te presenteren? Hier en daar wat plekjes.


Deze plateau is gemaakt van loodvrije crystalinne en is zeer sterk en stootvast. Serveer uw gebak veilig met een taartplateau met deksel. Bekijk ons scherpe aanbod direct online of kom langs in onze winkel! Serveer jouw taart op dit mooie leuke taartplateau Verkrijgbaar in meerdere kleuren roze rood blauw en groen. Kopen Overige Merken in de aanbieding.


Onze voorgestelde resultaten komen niet overeen met de totaiteit van de aanbiedingen op de markt. Modern Modern (15) Klassiek Klassiek (2) Vorm. Met het juiste servies maak je je gerecht op tafel helemaal af. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Te koop bij SpeelgoedFamilie.


Kunststof taartdoos met doorzichtige deksel voor het bewaren en vers houden van taart. Keuze uit roze, lichtblauw, rood of lichtgroen. Afmeting bewaardoos: doorsnede ca.

Guzzini Tiffany taartset - blauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts