vrijdag 29 juni 2018

Slow coffee chemex

Chemex Classic shop je online bij Doppio. Voor 16u besteld = morgen in huis! Bestel nu, betaal achteraf! Betaal nooit meer teveel. Je hoort er steeds meer over maar wat is slow coffee nu precies?


Lage verzendkosten, snelle.

Onder het mom van “het duurt even maar dan heb je ook wat” krijg je binnen tot minuten een ontzettend. Ontdek dit nieuw (filter)zetsysteem voor Slow Coffee. Er zijn geen producten in uw winkelwagen. Neem de tijd voor je kopje koffie en zet deze op de Slow Coffee manier, ook wel bekend als opschenken of filterkoffie.


Alles voor deze zetmethode koop je bij Simon. De vorm van de karaf zorgt ervoor dat het filter in een punt vorm staat. CHEMEX CLASSIC 8-CUP COFFEEMAKER:. Dutch Barista Coffee Company.

Leer meer over slow coffee en bestel een slow koffie zetmethode vandaag nog. Gemakkelijk koffie zetten met de Chemex. Koffiejuffrouw beveelt deze simpele zetmethode aan.


Ideaal als je gasten hebt. Het opschenken van water op de koffie in de dikke papieren filters zorgen voor een zeer goede kop. De design schenkkan is duurzaam.


Eco klassieke koffiemaker voor het zetten van slow coffee in en kops. De koffiekan is van glas met een houten rand. Werkt met speciale filters.


Gebruik is simpel: plaats het filter, voeg de (vers). De term slow coffee heeft betrekking op de tijdsduur die de zettechniek vergt. Het betekent even de tijd nemen voor een bijzondere kop koffie. Van barista tools tot slow coffee tools en state-of-the-art espresso apparatuur van gerenomeerde merken als La Marzocco,.


Helder, zuiver en smaakvol. Vrij van ongewenste vetten, oliën en bitterheid. Een andere zetmethode waarbij het filter een grote rol speelt, is de bereiding van een koffie met de Chemex.


Lees hier alles over Slow Coffee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts