dinsdag 5 juni 2018

Robert galbraith koekoeksjong

Als een getroebleerd supermodel een dodelijke val maakt van een winters balkon in de Londense wijk Mayfair, wordt aangenomen dat het zelfmoord was. Even had de Britse schrijfster J. K Rowling de anonimiteit waar ze op hoopte. Was de dood van supermodel Lula moord of zelfmoord?


Haar broer schakelt een privédetective in.

Saillant detail: Galbraith is J. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen. Robert Galbraith is een pseudoniem van J. Rowling, auteur van de Harry Potter-serie en Een goede raad.


In de Cormoran Strike-serie verschijnen nu succesvolle. Het boek, The Cuckoo’s Calling, ontving zeer lovende recensies. Als een legendarisch topmodel een dodelijke val maakt van een balkon in de chique Londense wijk Mayfair, gaat de politie uit van zelfmoord.

Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Voor al je literatuur en romans. Koekoeksjong bij literatuur-kopen. Hier vind je boekverslag van middelbare scholieren van dit boek.


Lula Landry roept haar broer John Bristow de hulp in van de aan lager wal geraakte privédetective Cormoran Strike, die dezelfde dag. Het boek heeft mijn aandacht getrokken toen enige tijd. Veelbelovend ‘debuut’ Het klinkt heel vreem maar voor J. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Uit de serie: Cormoran Strike. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Kennedy en Ella Galbraith , een. Koop nieuw of tweedehands. A brilliant mystery in a classic vein. Postorderboekhandel, informatie over boeken, muziek, software video.


Home of MMORPG fans, share your feelings, game experiences, screenshots, personal photos and make friends here.

In The Cuckoo’s Calling valt op een. Na het schrijven van zeven succesvolle boeken die wereldwijd als bestseller bestempeld zijn, komt de schrijver van dit boek weer in actie, met een nieuwe serie over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts