vrijdag 23 maart 2018

Hamer bieropener

Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Mooie en goedkope carnavalskleding! Zoek je outfit uit op Beslist. De meeste timmerlui en klusjesmannen kennen dit gereedschap wel.

De hamer met bieropener Klusjes- en timmermannen opgelet! Deze hamer ook wel bekend als een vrijdagmiddag hamer , is niet alleen handig. Flesopener in de vorm van een hamer.


Happy men set: bieropener , afsluiter en kurketrekker. Friday afternoon bieropener hamer ^Spring naar boven^. Hamer met flesopener bedrukken met logo.


Leuke en grappige bieropeners die op het eerste gezicht niet lijken op een bieropener.

Kom snel kijken naar de verschillende modellen! Met het weekend in het vizier,biedt deze hamer uitkomst! Voor volwassenen en kinderen.


Aan de ene zijde kan er gewoon mee getimmerd worden, de andere zijde is een opener, om een heerlijk flesje. Afhankelijk van het model wordt de bieropener op de door jou gewenste positie bedrukt in één of meer kleuren. Snel in werkdagen vanaf st. Bestel nu jouw Vrijdagmiddag hamer met logo.


Laagste prijsgarantie Achteraf. Leuk voor de klusser of bouwgerelateerde bedrijven! Laat de bieropener graveren met een persoonlijke tekst of logo. Een flesopener, ook wel bieropener genoem is altijd handig en gaan meerdere jaren mee. Hierdoor valt het logo wat.


Fijne bierhamer voor tijdens en na het werk. Onmisbaar voor de dorstige bouwvakker. Hamers koop je eenvoudig online bij bol.

Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Helaas hebben wij niets gevonden voor Opener hamer.


KCASA KC-CO0Handgreep Easy Grip RVS Zijknip Tin Kruik Bieropener Keuken GereedschapVersnellings-en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts