maandag 12 maart 2018

Cupcake bewaardoos

Voor 16:bestel Dezelfde werkdag nog verzonden. Bekijk hier ons assortiment. Cupcake bewaardoos stuks - blauw. Jouw zelfgemaakte cupcakes kun je gemakkelijk meenemen in deze blauwe bewaardoos.


Voor cupcakes Uw cupcakes blijven langer vers.

Al meer dan jaar is Patisse dé specialist op het gebied van. Plastic taartdozen voor het verpakken en vervoeren van taarten en cupcakes. Bewaar je cupcakes goed in deze cupcake bewaardoos.


Snel leverbaar en lage prijzen! Ook verkrijgbaar in blauw. Deze kunststof 3-in-bewaarbox is erg handig voor het bewaren van al uw cupcakes , taarten, cakes en cookies.


Met deze bewaarbox houdt u ze langer goed. Diverse maten en soorten verpakkingen voor zowel mini- cupcakes als normale cupcakes en muffins.

Met marsepein kun je taarten en cupcakes bekleden,. Koop je cupcake doosjes bij Deleukstetaartenshop. Diverse designs en maten cupcake dozen online bekijken en bestellen.


Birkmann CupCake Transportdoos. De hoogwaardige kartonnen doos voor twaalf. Bestel nu in onze webshop. Kunststof vershouddoos met doorzichtige deksel voor het bewaren en vers houden van cupcakes of muffins.


De filosofie van Patisse is het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een eerlijk prijsniveau en de markt telkens weer te verrassen met een veelvoud aan nieuwe. Kralen bewaardoos 36-vaks, 24x18cm. Zonder de lekkerste cupcakes is geen enkel feest compleet.


Mooie cupcakedoos in de kleuren wit, pink of blauw voor cupcakes. Het doosje is geschikt voor het verpakken van één cupcake of muffin. U kunt het gewenste artikel online bestellen in onze webshop.


U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 4-! Je gaat picknicken en wilt graag cupcakes meenemen, maar hoe? Opbergblik cupcake blauw.


Deze winkels hebben allen een scala aan doosjes, waar prima cupcakes in passen.

De lekkerste cupcakerecepten voor jou op een rij. Varieer met vulling, versiering en glazuur. In alle smaken en kleuren. Taart en Decoratie Webshop. In verband met drukte is het soms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts