vrijdag 2 maart 2018

Bewaardoos cupcakes

Cupcake bewaardoos stuks - blauw. Jouw zelfgemaakte cupcakes kun je gemakkelijk meenemen in deze blauwe bewaardoos. Deze kunststof 3-in-bewaarbox is erg handig voor het bewaren van al uw cupcakes , taarten, cakes en cookies. Met deze bewaarbox houdt u ze langer goed.


Plastic taartdozen voor het verpakken en vervoeren van taarten en cupcakes. Al meer dan jaar is Patisse dé specialist op het gebied van.

Snel leverbaar en lage prijzen! Bewaar je cupcakes goed in deze cupcake bewaardoos. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Ook verkrijgbaar in blauw.


Koop je cupcake doosjes bij Deleukstetaartenshop. Diverse designs en maten cupcake dozen online bekijken en bestellen. Diverse maten en soorten verpakkingen voor zowel mini- cupcakes als normale cupcakes en muffins.


Birkmann CupCake Transportdoos. De hoogwaardige kartonnen doos voor twaalf.

Bewaar een zelfgebakken cake gemakkelijk met deze cakedoos uit de fresh-serie van het hoogwaardige merk. Voor 21:bestel is morgen in huis. Je gaat picknicken en wilt graag cupcakes meenemen, maar hoe?


Opbergblik cupcake blauw. Kunststof vershouddoos met doorzichtige deksel voor het bewaren en vers houden van cupcakes of muffins. Bestel nu in onze webshop. De kunst van het bewaren? Laat dat maar aan ons over!


Of je nou een handige bewaardoos zoekt voor de lekkerste pasta of de overgebleven quiche een tweede. Het doosje is geschikt voor het verpakken van één cupcake of muffin. De filosofie van Patisse is het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een eerlijk prijsniveau en de markt telkens weer te verrassen met een veelvoud aan nieuwe.


Mooie cupcakedoos in de kleuren wit, pink of blauw voor cupcakes. De cupcakes bewaar je in een plastic bewaardoos ( type Tupperware) buiten de koeling. Je kunt ook gebruik maken van grappige cupcake doosjes met venster, zodat de ontvanger alvast kan zien wat voor lekkers hem te wachten staat. Ben jij de banketbakker in huis? Bak je de lekkerste taarten, cupcakes , tulbanden en muffins?


Deze winkels hebben allen een scala aan doosjes, waar prima cupcakes in passen. Bij Deleukstetaartenshop kun je een groot assortiment kartonnen taartdozen kopen.

In een taartdoos vervoer je veilig jouw taart van A naar B. Wij hebben veel formaten. Vandaag online bestel is morgen al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts