maandag 17 april 2017

Stoompan emaille

Betaal nooit meer teveel. Voor iedereen een voordeel. Oude stoompan met draadoren. Is helaas niet meer te gebruiken (zie onderste pan). Een hele mooie onbeschadigde rijst stoompan.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Resultaten van zoekmachines! Prachtige stoompan met deksel. Geen producten gevonden die aan. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.


Stoompannen koop je eenvoudig online bij bol. In de pan kan je tegelijk de aardappels koken en bovenin de groenten stomen. Pannenexpert, uw specialist op het gebied van pannen in alle soorten en maten.

Wie weet waar ik zoiets kan kopen ? Kleiner dan verwacht maar voldoet uiteindelijk prima. Toko All is de grootste online toko van Nederland. Behoud de nutriënten in je groente door te stomen met deze stoompan ! De pan kan tegelijk de aardappels koken en bovenin de groenten stomen. Herleef oude tijden met dit handige exemplaar.


Op de mandjes past wel minder dan in een stoompan maar het grootste formaat is geschikt voor een gezin van personen. Waar op letten, wat zijn de trucs? De beste stoompannen en mandjes.


Word hedendaags nog veel gebruikt. BK geeft antwoord op de vraag Hoe wil jij koken? Vind rijststomer op Marktplaats. Emaille : Reseda groen 1-pits. Pan, 3-pits petroleumstel, steelpan, 1-pits petroleumstel, stoompan , hooikistpan, po, steelpan, 2-pits petroleumstel.


Deze stoompan is ideaal voor het makkelijk en met behoud van vitamines. Met geëmailleerde holle handgrepen, die koud blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts