donderdag 27 april 2017

Drinkbeker koffie

Bestel in de officiële illy shop. Geniet thuis als in de koffiebar. Ontwerp een drinkbeker met foto, makkelijk om te onthouden welke van jou is! Op zoek naar mokken en bekers?


Wanneer het om koffie gaat is het belangrijk dat alles klopt. De meest bestelde plastic drinkbeker in ons assortiment.

Naast dat je uit deze mok een kopje koffie of thee kunt drinken,. Vrolijk gekleurde bekers Deze M drinkbekers van Zuperzozial zijn prima te gebruiken voor thee of. Een lekker kopje koffie smaakt nog lekkerder in een koffiebeker van hoge kwaliteit. Een beker van hoge kwaliteit houdt de. Goede koffie is een goede koffiebeker,.


Drinkbekers met uitstraling KoffiebekerDirect levert kartonnen koffiebekers in verschillende gangbare prints,. Goede, stevige en mooie drinkbekers voor je koffie of thee koop je gemakkelijk via KoffiebekerDirect. Bij ons ben je verzekerd van scherpe prijzen.

Het gebruik van een eigen drinkbeker bij het halen van koffie is bovendien milieuvriendelijk. Wegwerpbekers gaan direct de prullenbak in. Een koffie to-go voor dat kleintje daar!


Maar het oog wil uiteraard ook wat. Kies daarom voor kartonnen drinkbekers met een leuke print. De coffee to go bekers zijn bedoeld om mee te nemen en de smalle bekers van karton zoals de Schotse ruit kunt u prima gebruiken in de bedrijfskantine.


Ben jij gek op je eigen koffie ? Neem dan je eigen koffie snel en gemakkelijk mee in een koffie to go beker. Wil je graag dat je koffie lekker lang op temperatuur blijft? Plastic bekers voor koffie , thee, water of bier nodig?


Zowel voor warme als koude dranken! Wanneer je het rietje eruit haalt kun je met de beker shaken en mixen zonder dat het lekt. Van kartonnen bekers tot Coffee Fresh porselein. Wij adviseren u graag over wat bij uw wensen past. Mokken en bekers van Xenos kun je eenvoudig online kopen.


Serveer je melk, thee of koffie voortaan in stijl met één van de mokken van Xenos. Ook voor koffie -accessoires als koffiedeksels, suikersticks,. Plastic en kartonnen drinkbekers gaan in grote hoeveelheden door vele handen,.

Wij leveren automaatbekers en drinkbekers in allerlei maten. Van een kleine cup voor een heerlijke espresso tot bekers van 3ml voor een flinke kop koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts