vrijdag 14 april 2017

Melk voor cappuccino

Welk type melk gebruik je voor die overheerlijke cappuccino of latte macchiato? Het antwoord lees je op Melkopschuimer. Welke soorten melk zijn er?


Wat is de beste melk voor latte en cappuccino ? Cappuccino bestaat voor tweederde uit melk , dus die moet goed zijn!

Het beste is melk die een neutrale smaak heeft en de koffie laat. Ik leg je uit hoe je melk opschuimen kunt doen met het stoompijpje aan je espressomachine. Melkschuim voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato.


Getest: Welke plantaardige melk is het beste voor cappuccino. Wij hebben getest welke plantaardige melk het beste is voor een cappuccino. Oftewel, welke plantaardige. Wil jij de perfecte melkschuim maken voor je cappuccino ?

Om een lekkere cappuccino te maken is de soort melk die je gebruikt belangrijk. Een cappuccino bestaat namelijk voor tweederde uit melk. Sommige machines maken met een enkele druk op de knop direct een cappuccino.


Het maakt in principe niet uit welke melk je gebruikt voor het. Vul een metalen kan voor een derde met koude melk. Zet de stoompijp twee seconden aan om resten water te verwijderen.


Plaats de punt van de stoompijp in de. Melk opschuimen voor een cappuccino doe je met een melkopschuimer of met een cappuccino machine. Lees hier hoe jij thuis een cappuccino maakt.


In dit artikel zoeken we uit welke plantaardige melk het beste is voor melkschuim en het lekkerst smaakt in je cappuccino. Info over beste melk voor cappuccino. Resultaten van zoekmachines! Dat zegt de fabrikant, maar is dat echt zo?


Zo kun je een cappuccino , latte of. Bent u echter ook een liefhebber van een romige smaak dan kunt u ook voor halfvolle melk kiezen.

Gebruik altijd gekoelde melk , en dan het liefst langhoudbare volle melk. De warme melk en het romige melkschuim worden doordrenkt door de intense smaak van de espresso voor een heerlijk. Met de hand melk opschuimen voor een cappuccino.


Het maken van een heerlijke schuimende cappuccino vereist helemaal geen dure uitrusting, ongeacht wat je plaatselijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts