maandag 24 april 2017

Patronaat chef special

Let op: deze show is uitverkocht! Het concert is inmiddels helemaal uitverkocht. Een goede reden om een extra show toe te. We noemen enkele hoogtepunten – Donderdag maart: TenTemPiés – Het internationale.


Het nieuwe album verschijnt op maart. Op TicketSwap koop en verkoop je veilig tickets.

De prijzen zijn altijd eerlijk, maximaal boven de originele verkoopprijs. Een van de invloeden is Bob Marley, maar ook Kurt Weill klinkt door in de. Al vroeg in de avond staan er clubjes jonge meisjes voor de deur.


Geen kaartje kunnen bemachtigen? Chef ’ Special – Try Again. Jazeker, de amigo`s komen met nieuwe muziek! Ze richt zich op popcultuur, dance en multi disciplinair.


Patronaat is one of the top music venues in The Netherlands.

Dat vroeg om een feestje! En waar kan dat feestje nou beter gevierd. Alleen via deze website bestel je jouw officiële tickets. De Haarlemse ban uniek door hun pakkende mix van pop, hiphop, funk en reggae, speelde afgelopen.


De getoonde prijs is inclusief servicekosten en garderobe. Nu is er een nieuw album. Passing Through (Limited Edition). Partagez cet évènement avec vos amis.


De populaire ban bekend van hits als. De show op december is. Bekijk ons aanbod op de webshop voor muziek. Er verschijnen daarna een aantal s. ParkCity Live heeft zojuist de eerste namen bekend gemaakt. Deze avond is de Engelse Soham De de special guest.


Na energieke en dynamische liveshows in de clubs en festivals als Pinkpop, Lowlands en. Blijf na de show nog even hangen bij de de afterparty! Het feest gaat door tot in de vroege uurtjes, want het is verdomme Koningsnacht!


Debuutalbum ‘One For The Mrs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts