vrijdag 16 september 2016

Modula bewaardozen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Modula van alle merken op beslist. De kunst van het bewaren? Laat dat maar aan ons over!


Of je nou een handige bewaardoos zoekt voor de lekkerste pasta of de overgebleven quiche een tweede.

Met deze transparante opbergboxen van. Word je gek van alle losse verpakkingen en rondslingerende pakjes en zakjes in je voorraadkast? De bewaardozen zijn zo ontworpen, dat ze aansluiten op de meest gangbare verpakkingen en afmetingen. Ben je opzoek naar handige bewaar- en opbergdozen voor in de kast of keukenlade? Online bestellen bij wehkamp.


Voor 23:uur bestel morgen in huis. Betaal nooit meer teveel.

Gratis bezorging vanaf 20. Alle modula vind je op beslist. Hij is gemaakt van één van de hardste kunststoffen Melamine. Voorraad dozenset delig € 3€ 299. Bekijk de meest uitgebreide collectie Caravans en Campers.


Of maak direct een afspraak! Ideaal voor het bewaren van droge. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kun je vinden in onze cookie policy.


Mepal modula bewaardozen div. Rosti mepal modula bewaardozen div. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Klik op de link in het bericht om jouw inschrijving te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts