maandag 5 september 2016

Botervloot porselein

Bekijk Ons Complete Aanbod! Alle merken porselein botervloot. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Nergens anders goedkoper. Maak kans op een waardebon van € 5-Inschrijven.


Vind botervloot porselein op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Rechthoekige botervloot, porselein , plateauvorm. Geschikt voor pakje boter van 2gr. Op zoek naar een botervloot ? In ons ruime assortiment vind je botervloten voor elk budget!


Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Wilt u een prachtige botervloot porselein bestellen? Dan ben u bij Cookinglife aan het juiste adres.

Een porseleinen botervloot in de vorm van een ghettoblaster of een vrachtcontainer, dat is een handig en origineel cadeau-idee voor tal van gelegenheden! Vele aanbiedingen bij bol. Botervloten koop je eenvoudig online bij bol.


Afmetingen 1x 1x cm. Mooie porseleinen botervloot. Vaatwasbestendig en hoogwaardige kwaliteit. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor botervloten aanbied. Kenmerkend voor het servies is de perfecte vormgeving en de eigentijdse uitstraling.


Moderne botervloot van keramiek en kunstof. Ideaal om uw roomboter in te bewaren en te serveren. Prachtige bedrukt met dieren en landschappen. I have a sandwich tray and just today a milk jug from this collection!


De cloche is gemaakt van roestvrij staal. De boter vloot met een diameter 160mm en een hoogte van 95mm is in zeer goede conditie zonder beschadigingen. Het merk Arzberg staat voor perfect gevormd porselein met een tijdloos design.


Is onze voorraad voor u niet toereikend of bent u op zoek naar andere decoren neem dan even kontakt met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts