vrijdag 23 september 2016

Mepal broodtrommel bedrukken

Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles? Zelf een mooie drinkbeker, broodtrommel of schoolbeker ontwerpen en direct online bestellen? Bij MyMepal kan dit heel eenvoudig.


Ook is het mogelijk om een foto en tekst te bedrukken op de broodtrommel. Een broodtrommel met een eigen naam of tekst is nieuw binnen ons assortiment!

De naam wordt op de mooie schoolbekers en lunchboxen van het merk Mepal. Met de lunchboxen en broodtrommels van Mepal neem je makkelijk een lekkere boterham mee. Naar je werk, naar school of tijdens een dagje weg.


Saladeboxen, lunchtassen en opvouwbare lunchboxen. Maak je Mepal broodtrommel en drinkbeker of een Dopper persoonlijk met een eigen tekst of naamlogo. Persoonlijk broodtrommels en drinkbekers met naam bedrukken. Broodtrommel met naam bedrukt van het merk Mepal.


Slijtvast en vaatwasser bestendig.

Ook leuk om cadeau te geven! Handig bij de simplycolors rugtas en schooltassen met naam. Altijd al uw eigen broodtrommel met foto willen maken? Binnen uur in huis een broodtrommel met foto!


Tijdelijk in de aanbieding en binnen uur in huis! Full colour bedrukte broodtrommel Deze broodtrommel met kliksluiting is vanaf 5stuks leverbaar in diverse basiskleuren, en kan indien gewenst in full colour bedrukt worden. Ben jij op zoek naar een wel heel originele broodtrommel ? Maak hier je eigen broodtrommel met naam, foto of tekst! Verkrijgbaar in diverse kleuren!


De lunchbox Mepal Campus met naam is een handige broodtrommel van Mepal en wordt geleverd met een bentobox en een vorkje. Ga maar na, uw logo op een broodtrommel. Die wordt dagelijks gebruikt, waardoor tijdens de lunch de aandacht naar uw bedrijf uitgaat.


Mepal lunchbox, broodtrommel of fruitbakje met naam. Rosti Mepal met naam of eigen opdruk. Mepal schoolbeker, drinkbeker, drinkbus of drinkfles met eigen naam of eigen tekst bedrukt.


Bekijk alle producten van Mepal.

Onze broodtrommel is ook verkrijgbaar met handige bento bakjes! Ik heb er voor gekozen de digitale ontwerpen te leveren voor lunchboxen en bekers van Mepal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts