maandag 12 september 2016

Frietpan reinigen

Betaal nooit meer teveel. Kies daarna één van onderstaande manieren om je friteuse écht goed te reinigen. Ik zie bij heel veel tips om de frituurpan schoon te maken water met vaatwastablet of Soda (wat overigens afgeraden wordt i.v.m. aantasting metaal!!) temperaturen. Frituurpan schoonmaken met afwasmiddel.


Vul je frituurpan met water tot aan de aangegeven maximum en doe er een vaatwastablet in.

Laat het mandje er ook in zitten zodat deze ook schoon kan worden. Maar hoe krijg je die pan weer snel schoon? Hierbij een handig stappenplan voor de frituurpan schoonmaken! Nu je de binnenkant van de friteuse hebt aangepakt, kan je net zo goed meteen de buitenkant van de frituurpan reinigen.


Uw frituurpan schoonmaken ( reinigen en ontvetten) gaat wellicht wat makkelijker met de schoonmaaktips en trucs die VoorOma her en der heeft verzameld. Je kunt het frituurvet na gebruik gemakkelijk reinigen door er een of twee rauwe eiwitten in te doen. Hoe krijg je een frituurpan nu weer mooi schoon?


Lees hier hoe je stapsgewijs je friteuse weer schoon krijgt door middel van azijn en een vaatwastablet.

Mijn tip om een frituurpan schoon te maken is inderdaad ook met een vaatwastablet en heet water, maar pas op met het aanzetten van de pan. Bij mij ging het element stuk. Als je al een frituurpan jr. Door het schoonmaken van de frietpan voor je uit te schuiven, maak je het jezelf alleen maar moeilijker!


Hoe kan je je friteuse schoonmaken? Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante Kaat om een friteuse volledig te reinigen. Of je gaat aan de slag met een speciale reiniger voor frituurpannen.


Maar die zijn meestal niet goedkoop. De snelle manier om de frituurpan schoon te maken. Info over frituurpan reinigen. Resultaten van zoekmachines! Kan de frituurpan in de vaatwasser?


Lees de handige tips om de frituurpan schoon te maken én schoon te houden. Helemaal als je een gezin hebt met kinderen die van gefrituurd voedsel houden zal de frituurpan flink wat. Hoe kunt u het beste uw frituur reinigen ? Een friteuse, frituurpan of bakwand schoonmaken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts