dinsdag 21 juni 2016

Lurch spiraalsnijder

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online!


Lees de specials in ons magazine.

Spiraalsnijders Van Top Kwaliteit. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Met de Spirali van Lurch kan je gemakkelijk spiralen, spaghetti of schijfjes maken van groenten. De Lurch Spirali voldoet aan wat je van zo’n apparaat mag verwachten. Zozeer, dat we, na de eerste te hebben gekocht voor onze leefstijl bewuste kleindochters, er.


Realiseer met deze super spiraalsnijder al je creatieve ideeën. Deze nieuwe Super Spirali kan wat zijn kleine broertje de Spirali ook kan, spaghetti in 2.

Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO. Makkelijk Groeten Spiralen Maken met de Lurch Spirali. Perfect om courgetti mee te maken of een leuke twist te geven aan groenten. Maak snel spaghetti van groenten en zelfs tornado potatoes. De Spirali van Lurch wordt geleverd met drie afneembare messen en een receptenboekje.


De Super Spirali van Lurch komt met verschillende messen waarmee je van. Ideaal voor het maken van spiralen, schijfjes of. Ik wist niet waar ik het moest zoeken maar na een tijd lang zoeken heb ik. Vanaf euro gratis verzending, snel in huis! Voor 23:bestel morgen in huis Vergelijk 1. Meer lezenDe beste spiraalsnijder voor.


Uiteraard kun je voor een spiraalsnijder ook bij Blokker terecht. En als je daar nog een tientje bovenop doet dan heb je al een Lurch Spirali bij bol. Met de spiraalsnijder van Lurch kun jij vanaf nu ook dresseren zoals de echte chefs.


Met dit product kun je namelijk op. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Daarnaast maak je ook makkelijk ‘tornado potatoes’ of gekrulde frietjes met de Spirali van Lurch. Wees de eerste om “Spirali – spiraalsnijder. De eerste spiraalsnijder in de test is deze van Lurch.


Het robuuste toestel heeft rubberen antislipvoetjes en komt met verschillende messen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts