donderdag 2 juni 2016

Heteluchtstation

Hete-luchtsoldeerstations van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit populaire heteluchtstation is erg interessant en ideaal voor het solderen van SMD-onderdelen. De temperatuur en airflow zijn regelbaar met draaiknoppen en.


Voor reparatie hulpmiddelen bent u bij appleparts. Bestellingen worden snel en voordelig geleverd. Door de mogelijkheid tot het instellen van de temperatuur is het heteluchtstation veelzijdig inzetbaar.

Het temperatuurbereik gaat daarbij van 1tot 4°C. Soldering iron 40W type BST-8New. Kunt u een onderdeel niet vinden? Koop of Verkoop soldeerstation op Marktplaats. Inmiddels ben ik de eigenaar geworden van een Aoyue heteluchtstation en daar al druk mee aan het oefenen.


De ene keer gaat het beter als de andere keer, dus dat moet. Meer dan alleen hete lucht. Een compact, eenvoudig te bedienen rework station.

Als eerste model op de markt beschikt het over een. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. HETELUCHTSTATION VOOR SMD-COMPONENTEN. Heteluchtstation 900W WTHA Artikelnr.


Rework hetelucht station WHA900. Weller WXP € 6Vaassen, GE. Klussen gaat nóg gemakkelijker met de diensten die KARWEI biedt. Regel verhuur van gereedschap, verf mengen of een aanhangwagen huren makkelijk en eenvoudig bij de.


Allow cookies To avoid technical issues you have to accept cookies for the further usage of our site. Als je zelf je toetsenbord bouwt, ben je niet gebonden aan wat een fabrikant voor je bepaalt. Maar de beste motivatie om zelf te bouwen is de simpelste: het is gewoon.


U hebt niets in uw winkelwagen. Klik hier om verder te gaan met winkelen. En nu met het heteluchtstation de voetjes van de schakeling verhitten met een temperatuur tussen de 3en 4graden!


Wij versturen binnen Nederland voor slechts €Gratis verzending bij orders boven de €15-Here you can find our International Shipment rates for Western Europe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts