dinsdag 28 juni 2016

Grote rijstkoker 23 liter

Bij de Horeca Apparatuur Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Zet de perfecte maaltijd op tafel. Dubbelwandige rijstkoker Elektrische.

Extra Grote Greep - kg. Met een inhoud van liter kunt u ongeveer. Info over grote rijstkoker liter. Resultaten van zoekmachines! Voor :uur bestel. Ideaal voor het bereiden. Rijstkoker met stomer, 0.

Betaal nooit meer teveel. Altijd de perfecte rijst met de Crock Pot rijstkoker ! De betrouwbare rijstkoker RCRK-10A van Royal Catering - voor een gelijkmatige garing van rijst. Je moet dagelijks grote hoeveelheden rijst bereiden in jouw keuken en. Grote capaciteit rijstkoker , eenvoudig in gebruik.


Eenmaal gekookt, schakelt het apparaat automatisch over naar warmhouden. Professionelen rijstkoker voor in de horeca nodig ? De grootste collectie rijstkokers ! Buffalo rijstkoker liter. Gebruik je ook een rijstkoker ? Op mijn beschrijving staat maatbeker rijst dan liter water. Coolblue: alles voor een glimlach.


Veel rijstkokers houden de rijst warm na het koken. De Bestron DRC5rijstkoker heeft een inhoud van liter en is daarmee een mooie compacte rijstkoker. Het grote voordeel van rijstkokers is dat ze elektrisch.

Kies bij ons uit rijstkokers met een inhoud tussen de liter en liter. De Philips rijstkoker heeft een speciale antiaanbaklaag die duurzamer is en gemakkelijker om schoon te maken. Commerciële klassieke grote rijstkoker met volledig verzegelde structuur. Alle prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts