woensdag 1 juni 2016

Elektrische kippengrill

Haal vandaag nog die kippen grills in huis. Bent u aan het overwegen om een kippengrill te kopen dan bent u hier op de juiste plek beland want Horeca world heeft een zeer ruim assortiment aan professionele. Bekijk ons ruime assortiment elektrische kippengrillen welke variëren van tot spitten via de webshop en bestel eenvoudig en snel online!


Wij zijn een groothandel in. Lease vandaag nog voordelig en snel al uw horeca apparatuur en toebehoren bij Horecaleaseline. Een compleet gamma elektrische kippengrills met spiezen, voor een hoog rendement.

Vervaardigd uit roestvrij staal en ze kunnen op een onderstel worden geplaatst. Kippengrill elektrisch Geschikt voor kippen. Gratis verzending kenmerken: opbouwmodel. Vandaag besteld is morgen in huis. De compacte elektrische kippengrill van Bartscher is ook prima in te zetten voor de hobbykeuken thuis.


Een elektrische horeca kippengrill met spitten kopen bij XXLhoreca? Alle resultaten Productcategorieën. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.

Technische specificaties Voltage: 3Kilowatt: 8. U koopt deze al vanaf € 2. Ruim aanbod braadspitten van het merk MCM. Kippenspitten verkrijgbaar voor kippen tot kippen. Wij verkopen uitsluitend professionele kippengrill apparatuur. We hanteren een laagsteprijsgarantie en kunnen super snel leveren. U besteld deze direct online in onze webshop.


Gemiddelde levertijd tot werkdagen. Standaard rekenen wij een scherp verzendtarief van € (exclusief BTW). Orders boven € 25(exclusief BTW) verzenden. Specificatie: Bartscher Rotisserie.


Levertijd: - Werkdagen. Ruime Keuze - XXL Korting - Alles op Voorraad! Grill de lekkerste kippetjes op deze kippengrill van Bartscher. In deze kippengrill kunt u acht kippetjes tegelijkertijd grillen.


Perfect voor iedere slagerij, maar. Elektrisch kippenspit met geisoleerde gebogen ruit, Waterbak onderaan voor het opvangen van het vocht, het onderdrukken van rookvorming en tegen het uitdrogen van het. Enrico - Electrische Grill - Grillmaster.

De horizontale spiraal zorgt voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts