vrijdag 21 november 2014

Gimeg drukregelaar

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij De Kampeermarkt hebben wij veel losse onderdelen voor het uitbreiden en herstellen van de gas installatie. Ook hebben wij gasslangen en drukregelaars. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Gratis Retour binnen dagen! Regelaarset voor universele toepassing.

Een drukregelaar is een onmisbaar onderdeel voor je gasfles. Obelink heeft een zeer uitgebreid assortiment gasdrukregelaars. De werkdruk van deze universele gasdrukregelaar is MB. Het type uitgangsaansluiting is een ¼. De normale druk op een gasfles is. De meter zorgt voor een constante en juiste werkdruk voor de aangesloten apparatuur.


Globaal zijn er drie drukregelaars. Niet geschikt voor voertuigen, scheepvaart en caravans.

Gasdrukregelaar gasverdeler gas drukregelaar ontspanner lpg Multiflameis gespecialiseerd op het gebied van gasproducten. Wijbieden een breed assortiment aan producten. Dit is een propaan drukregelaar met een gasdruk van wel 5mBar!


De drukregelaar heeft een doorlaatcapaciteit van 5. Drukregelaar mbar pilaar nr. Gimeg Drukregelaar prijzen vergelijken. Deze regelaar heeft geen afblaas.


Gimeg coupe gaz inlaat kombi uitlaat ShellEen extra beveiliging de Coupe Gaz die tuben de fleskraan. Het product is helaas niet op voorraad. Voorzien van aansluiting voor Campingaz.


Onze voorgestelde resultaten komen niet overeen met de totaiteit van de. In Nederland gebruiken we in campers en caravans drukregelaars die passen aan een zogenaamde DIN-kraan, de afsluiter op de gasfles. Download hier gratis uw Gimeg Kachel handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Wat zijn de afmetingen van de gasflessen? Zijn de propaangasflessen van Primagaz voorzien van een drukregelaar ? Waarom is het interessant om te weten wie de eigenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts