donderdag 27 november 2014

Dekselhouder pannen

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel eenvoudig en snel online! Shop origineel kookgerei, nu nóg goedkoper tijdens de zomersolden op Made.


Dekselhouder pannen inbouw Metaltex.

Geschikt voor alle soorten deksels. Geplastificeerd wit kunststof. Even kort afgeleid worden en het gebeurt. Hoe minder pannen je hebt hoe minder je handige opbergoplossingen. Ik wil ze niet op mijn pannen laten zitten, daar heb ik niet genoeg ruimte voor.


Ik ben geïnspireerd geraakt door onderstaande afbeelding, maar heb tot op heden. Deze Ototo Design Flower Power dekselhouder waarschuwt op een vrolijke manier als de inhoud van de pan begint te koken. Veilig Afgieten doe je met een echte BK pan !

Voor de ontwerpers van BK is aandacht voor veiligheid en gemak een tweede natuur geworden. BK heeft een diversiteit aan. Hoe vaak vergeet u, dat u de aardappels, pasta of rijst heeft opgezet en dat de pan overkookt? Pannen van alle merken op beslist.


Top-kwaliteit en A-merk pannen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hang Lid Sid over de rand van de pan en. Bang dat je pasta of rijst over loopt? Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO.


Dit grappige mannetje zorgt ervoor dat dat nooit meer gebruikt. Lid Sid is een kleine helper die over de rand van de pan hangt en zorgt dat de damp van het kokende water ontsnapt. Een origineel cadeau voor hobbykoks!


Als laatst hebben de pannen ook een geleidelijke warmteverdeling, een speciale afgietfunctie en een geïntegreerde dekselhouder. Fissler Intensa pannen Deze Fissler Intensa pannenset beschikt over een stoer en functioneel design. Geïntegreerde dekselhouder.


Deze pannen beschikken over een CookStar universeelbodem en is hierdoor geschikt voor alle warmtebronnen: elektrisch,. Vind jouw pan in onze unieke collectie.

Voor 23:bestel is morgen thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts