donderdag 13 november 2014

Frosting sheets

Eetbare inkt en navulling. Zowel met ouwel sheets als met frosting sheets kun je gemakkelijk werken. Allebei zijn ze geschikt voor diverse ondergronden. Om je op weg te helpen, stellen we onze.


De frosty sheet is dun printbaar laagje op zetmeelbasis en suiker met vanille smaak.

Het zetmeel laagje ligt op een plastic schutvel om het door voeren door de. Frosting sheets is onze best verkochte eetbare sheet. Zorg er daarom altijd voor dat de geprinte kant van de sheets niet vochtig wordt.


Uw foto, afbeelding of print op eetbare sheet A-formaat. Het is mogelijk om uw foto of afbeelding af te laten drukken op eetbare sheets. Our frosting sheets for cakes are white with easy to peel off back plastic.


Vandaag bestel morgen in huis.

Bekijk compleet assortiment Frosty Sheets. Een frosting sheet is een dun velletje suikerwerk op zetmeelbasis op een plastic schutvel (A4-formaat). Met behulp van een foodprinter en eetbare. Alle prints op ouwel- en frosting sheets worden uitgevoerd met een speciale ´foodprinter´ die enkel en alleen wordt gebruikt voor het afdrukken met eetbare inkt.


Zéér scherp geprijsd en op voorraad is binnen uur geleverd. AFormaat Sheets per Doos Frosty Sheets , een nieuw type eetbaar voornamelijk op zetmeel basis ontwikkelde sheet welke een prachtig. Je krijgt een mooie en fotorealistische afdruk met een gedetailleerde hoge resolutie.


Wat is het verschil tussen een ouwel-, frosting - of een icing sheet. Het is moeilijk om het op de fotos te laten zien Ouwel is heel erg dun, de ondergrond zal u er. By Using our proprietary edible inks you can Print directly onto these frosting sheets. You searched for: frosting sheets ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search.


Info over frosting sheets. Resultaten van zoekmachines! Dit staat in de beschrijving. De goedkoopste cartridges voor JOUW printer!

Heart shaped frosting sheets - great for Valentines cookies and small cakes. This template is only available for Ulead iPhoto Express v1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts