vrijdag 13 oktober 2017

Mepal soepkommen

Vanaf euro gratis verzending! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Shop nu jouw favoriete Soepkom van Mepal. Voor 23:bestel is morgen thuis! Op zoek naar kommen en schalen?


Bekijk alle producten van Mepal.

Van broodtrommels en kampeerservies tot alles op het gebied van koken, bakken en bewaren! Mepal maakt gebruik van cookies om o. Maar ook bewaardozen voor broo koffiepads, koek,. Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles? Heb je een vraag over een product, het bestelproces of de levering van je bestelling? Dan kun je ons op de volgende manieren bereiken.


Ben je op zoek naar campingservies? Ons assortiment zit namelijk tjokvol met mokken.

Type nummer p 2en soepkommen. Ideaal voor op de camping. Vele aanbiedingen bij bol. Set van vier kommen of koppen met schotels van Mepal. Geel, roo bruin, groen.


Zoekt u origineel en hoogwaardig campingservies? Vind campingservies mepal op Marktplaats. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Wij hanteren daarbij een full-service.


Om die reden is-ie ideaal om mee te nemen op vakantie, en handig te gebruiken voor etentjes in de. Vintage Retro Seventies 70er Jaren5x witte soepkom met oor nr 4€ per stuk4x witte soepkom met 2. Dit zorgt voor een vrolijke collectie waarbij de kwaliteit en de functie altijd zijn gewaarborgd. Sterk, maar ook heel mooi en functioneel.


Soepkop met een inhoud van 3ml uit de basic (camping)servies serie. Gratis bezorging vanaf 20. Serveer uw Chinese Wontonsoep nu in deze mooie porseleinen Chinese soepkom !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts