vrijdag 20 oktober 2017

Gietijzeren tuinslanghouder

Op Beslist vindt u 2tuinslangen! Alle merken tuinartikelen online. De beste prijzen tuinartikelen. Shop direct online op beslist. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

Bestel uw tuinslanghouder online. De tuinslang opruimen is geen probleem meer met een tuinslanghouder. Geen gehannes meer dankzij deze gietijzeren slanghouder. Vele aanbiedingen bij bol.


Tuinslanghouders koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Meer ideeën over Voortuin decor, Slanghouder en Waterslang houder.


Donkergroene klassieke (Victoriaanse) gietijzeren tuinslanghouder met decoratieve kikker motief.

Zwaar gietijzeren tuinslanghouder of tuinslang haspel. In een opgeruimde tuin ligt je tuinslang niet ergens verdwaald in een hoekje, maar is je tuinsproeier netjes opgehangen in een tuinslanghouder. Antiek roestbruine gietijzeren tuinslanghouder met de hand gegoten. Met mooie sierlijke vormen. Nú 2tuinslangen vanaf € 95.


Nooit geen tuinslang meer in de knoop met deze gietijzeren tuinslanghouder in de kleur antiek bruin. Prachtig stoere gietijzeren tuinslanghouder. De voorkant is hoger dan de achterkant zodat u veel meer tuinslang op de houder kunt doen.


Gietijzeren antiek roestbruine tuinslanghouder met een vlinder. U wilt de tuinslang toch ook netjes weghangen. Kies daarom voor een mooie tuinslanghouder van gietijzer. Talen Tools tuinslanghouder kunststof kopen?


In de vorm van een paard. Decoratieve, rustieke tuinslanghouder met vogels en sierlijke krullen. Deze houder hang je op gewenste hoogte tegen de muur of het tuinhuis en de tuinslang wordt in. Deze gietijzeren tuinslanghouder met paard is geschikt voor het opbergen van uw tuinslang. U kunt deze tuinslanghouder aan de muur bevestigen.


Mooie gietijzeren roestbruine tuinslanghouder.

Deze is extra zwaar uitgevoer geschikt voor een zwaardere tuinslang. Montagemateriaal wordt niet meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts