maandag 30 oktober 2017

Frituren met lucht

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist.


Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!

Betaal nooit meer teveel. Met Philips Airfryer frituurt u gezonder, namelijk met lucht ! Frietjes bevatten daardoor tot minder vet én ze smaken overheerlijk! Met een Airfryer frituur je met hetelucht in plaats van met vette olie.


Dat levert heerlijke resultaten op. Ik ben ervan overtuigd dat gezond eten en frituren perfect. Zonder vet frituren maar toch knapperige friet bereiden doe je met een hetelucht friteuse.

Zoals het woord al zegt bereid je gerechten door middel van circulerende. Een alternatief voor de traditionele friteuse is de heteluchtfriteuse. Hierin wordt het eten klaargemaakt met behulp van hete lucht , die met een ventilator door de. Ontdek de verschillen tussen de traditionele frituurpan en een heteluchtfriteuse.


Lees meer over de voordelen van frituren met lucht en Philips Airfryer. Hetelucht friteuses frituren voedsel door middel van hetelucht circulatie in plaats van met vet. Dat zorgt ervoor dat frituren een stuk gezonder wordt.


Info over frituren met hete lucht. Resultaten van zoekmachines! Een paar jaar geleden mocht ik voor Damespraatjes frituren met hete lucht. Ik kende het toen nog helemaal niet, maar was vanaf moment één verkocht!


Snelcirculerende hete lucht wordt gecombineerd met een grill. Maar is het ook wat, dat nieuwe frituren ? Makkelijk in gebruik, eenvoudig in onderhoud. Patat, kroketten, frikandellen, mini loempia’s. Frituur gezonder met hete lucht !

Met de Tefal Fry Delight heteluchtfriteuse bereid je heerlijke, knapperige gerechten met weinig tot geen olie! Olieloos frituren met hete lucht is daarbij het motto, waarbij ‘olieloos’ altijd nog een lepeltje olie betekent. Pionier luchtfrituren was Tefal met de Actifry. Vetvrij frituren betekent patat zonder vet!


Met dit display kunt u de timer en temperatuur nauwkeurig instellen en kunt u veel meer gerechten bereiden. Het is niet gezon geeft nare vetluchtjes, en is lastig. De Philips Airfryer biedt een oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts