dinsdag 5 januari 2016

Trek lm400+ test

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste tests , tips en acties. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Mont Blanc Easy, Medeo Xtra Innergy,. De accu in de elektrische fiets is van invloed op de afstand die je kunt fietsen (actieradius).


Het model komt uit de L-serie, wat staat voor Leisure, het Engels voor.

Het is een echte Leisure, oftewel vrijetijds fiets. Service aan huis en 1dagen bedenktijd. Shimano Steps met afstandsbediening. Alle rechten voorbehouden. Trek Bicycle Corporation.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Op zoek naar een comfortabele en allround E-bike?

Ga voor meer info naar Fietsen Brys, jouw fietsspecialist in Puurs. Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen. Spaar mee, door met uw account te bestellen.


Bestel gemakkelijk en snel online voor de voordeligste prijs! Zoek ook in productomschrijving. Producten die aan uw zoekcriteria voldoen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je. Tweewielers in de breedste zin van het woor zowel nieuw als gebruikte fietsen, E-bikes, scooters en bromfietsen. Een overzicht van alle kwalitatieve fietsen van Flyer.


Dé fietsspeciaalzaak van Warnsvel Zutphen, Vorden, Eefde. Wij helpen u graag in onze fietsenwinkel. Hiermee fiets je de files voorbij en geniet je van een dagelijkse gezonde leefsstijl. HomeRide is een uniek wielerevenement.


Tachtig teams fietsen in estafettevorm 5kilometer in uur om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen. Bereken uw scherpe premie direct online !

Varenummer På lager: Antal: EL-CYKLER: 16. Test de fietsen wel met bagage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts