zondag 24 januari 2016

Bieropener hamer

Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Mooie en goedkope carnavalskleding! Zoek je outfit uit op Beslist. In diverse merken verkrijgbaar!

Hamer bestel je in onze webshop. De meeste timmerlui en klusjesmannen kennen dit gereedschap wel. De hamer met bieropener Klusjes- en timmermannen opgelet! Deze hamer ook wel bekend als een vrijdagmiddag hamer , is niet alleen handig.


Happy men set: bieropener , afsluiter en kurketrekker. Friday afternoon bieropener hamer ^Spring naar boven^. Leuke en grappige bieropeners die op het eerste gezicht niet lijken op een bieropener.

Kom snel kijken naar de verschillende modellen! Flesopener in de vorm van een hamer. Afhankelijk van het model wordt de bieropener op de door jou gewenste positie bedrukt in één of meer kleuren.


Een barbecuefeest op een mooie zomeravon een 25-jarig jubileum, een bruiloft of een andere feestelijke. Voor volwassenen en kinderen. Heel leuk relatiegeschenk voor bouwgerelateerde bedrijven. Verkrijgbaar vanaf stuks kan worden bedrukt.


Leuk voor de klusser of bouwgerelateerde. Sleutelhanger opener blauw € 95. Vele aanbiedingen bij bol. Bestel online voor de laagste.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Met het weekend in het vizier,biedt deze hamer uitkomst! Aan de ene zijde kan er gewoon mee getimmerd worden, de andere zijde is een opener, om een heerlijk flesje.


Laat de bieropener graveren met een persoonlijke tekst of logo.

Robuuste breekijzers met slagkop om met hulp van een hamer goed te kunnen werken in krappe ruimtes. Altijd een bieropener bij de hand (letterlijk en figuurlijk)?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts