maandag 11 januari 2016

Effen witte theedoeken

De meeste theedoeken zijn van katoen en uitstekend geschikt voor het grootste deel van de vaat. Een theedoek is niet alleen nuttig, ze leveren ook een bijdrage aan het interieur van je keuken. Voeg een vleugje kleur toe aan je keuken met onze theedoeken in biologisch katoen en stevig linnen.


Theedoeken : extra flair en kleur in je keuken. Koop hieronder de nieuwste prints.

Op zoek naar nieuwe theedoeken ? Bekijk ons ruime assortiment en kies het keukentextiel dat het best aansluit op uw persoonlijke voorkeur. Met wat naaien en ambachtelijke materialen, kleuren aanvulling theedoeken en washandjes,. De beste theedoeken die je naar mijn. Witte elias theedoek quadrant 13.


Geweldige hoodies en sweatshirts voor een sportieve, relaxte stijl. Vind je favoriete collagesweaters, jassen met rits en sweatshirts met capuchon online.

Schort, bio-katoen, blauw twist € 195. Met drie theedoeken (twee met motief bestek en één effen grijze). Twee witte knopen voor de sier, en het moet er maar mee door. If you want to make a simple handmade gift for someone then nothing is easier than appliqué.


Geblokte keukendoeken en geblokte theedoeken. Effen stof in antiekblauwe kleur. Bij Buiten de Lijntjes vind je alles voor Handletteren online in de webshop. Een ruitjesstof, ingeweven met groepjes witte en gekleurde schering- en inslagdraden.


Hierdoor toont de stof gekleurde, witte èn lichtgekleurde blokken. Palomino Blackwing (zacht) De Blackwing is matzwart, met op de top een witte gum in een chique goudkleurig houdertje. Deze DDDDD theedoek Mistral Red heeft een maritiem thema met rode en witte banen en een print van.


Rode effen theedoeken - Woonaccessoires Trending. De ontwerpen variëren van neutrale effen kleuren, tot moderne colourblockingdessins en oriëntaalse prints. De kleuren blijven ook na veel wasbeurten mooi omdat het katoen van geverfd garen is. Met lusje om de theedoek aan op te hangen.


In het witte vak kun je je tekst plaatsen.

Het is meer dan een jaar geleden dat ik geïnspireerd door een vriendin ben begonnen met het breien van een omslagdoek. Die liefde voor klompjes is altijd gebleven, ik heb een paar van die instapklompjes gehad met bloemetjes (en zo te zien ook effen aan de foto hierboven), een paar echte houten klompen met geitewollen sokken, maar ook een paar klompjes met hakje en bandjes voor. Eindelijk weer eens een blogje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts