maandag 11 mei 2015

Zilveren speldenkussen

Fraai zilveren speldenkussen in de vorm van een slak. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


De chatelaine bevindt zich in. Een zilveren speldenkussentje in de vorm van een olifantje.

Een Plaatje… Mooi gedetailleerd ajour bewerkt Speldenkussen in de vorm van een – Schoen. Dit onderwerp presenteerde zich aan mij toen ik zat te dubben welk speldenkussentje ik zou maken als kadootje. Ik heb daar ook een mooie zilveren uitvoering.


Een speldenkussen met ajour bewerkte zilveren rand. Frieslan datering 18e eeuw. Verkocht) Frisian silver. Zilveren kluwenhouder met parelmoer.


Serieus bod via mp verzendkosten koper geen verkoop aan huis.

Antieke zilveren chatelaine. Wie het breed heeft laat het breed hangen van D. Bestaande uit speldenkussen met groen. Als het deksel geopend is heb je een doosje. Er kunnen dua een vingerhoegaren,naalden enz.


De verzameling naaigerei bestaat uit speldenkussens en ook naaimachines,. Sterling zilver (.950) Mooi uitgewerkt. Art Deco tafellamp, gesigneerd Bruks, ong. Mart Visser met Heymans’ zilveren speldenkussen. Dit handige speldenkussen kan eenvoudig om de pols geklemd worden.


Door de flexibele strip past het altijd perfect. Bij fournituren4fun vind u alle mogelijke. Berichten over naaigerei geschreven door boomkruiper. Het laarsje is goudkleurig. Vulling en fluweel voor de.


Leuk 1e gehalte zilveren speldenkussentje in de vorm van een varkentje, nieuw in geschenkverpakking. Mooie gladde magnetisch zilverkleurige speldenkussen met een diameter van cm.

Klik op de foto voor een vergroting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts