dinsdag 19 mei 2015

Motorkol booster

Shop bij dé Fitness Specialist. Grootstse aanbod booster. Bestel direct op beslist. Deze motorkol is van mooi zacht materiaal. Het ondergedeelte krult langs de ronden wel iets om.


Voor deze prijs hoef je geen kou te lijden.

Voor elke motorrijder in Nederland een essentieel kledingstuk! Deze kol houd je nek en ook een deel van je borst en rug goed warm. Een onmisbaar kledingstuk voor de Nederlandse motorrijder!


Het hele jaar rijd ik 100km woonwerk per dag. Grofweg seizoenen rijd ik met deze kol. Zorgt voor een warme nek, maar net zo belangrijk: zorgt ervoor dat je geen. Prettig te gebruiken bij lage temperaturen om de keel en borst warm te.


Houd jezelf lekker warm met deze goed aansluitende motorkol met winddicht voorpand dat lang doorloopt over de borst. Winddicht en waterafstotend.

De Tubes worden geleverd in. Voordeelverpakking met twee multifunctionele cols. Eén normale en één uitvoering met warme fleece. Een goede motoroutfit is niet compleet zonder de juiste motorkol of blaclava. Daarnaast zitten er nog nog twee flappen aan vast aan de voorkant en de achterkant die zorgen er dus voor dat de motorkol.


Tussen de Tactel buitenzijde en Fleece. De motorcol is lang uitgevoerd. Snelle levering Service bij vestigingen Gratis levering vanaf € 3-vergelijk € 1 95.


Kosteloos retour Grote voorraad Vanaf 5- gratis bezorging. De kol biedt namelijk bescherming tegen de zon,. Booster Facemask Cruiser. Kan laag of hoog gedragen worden.


Ook ideaal voor andere outdoor. Toevoegen aan winkelwagen. Motorkol die zeer goed aansluit rondom de nek en lang is uitgevoerd zodat deze ver doorloopt op borst. Eenvoudig maar doeltreffend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts