woensdag 27 mei 2015

Rechthoekig blik

Online rechthoekige blikken kopen? Bestel blikken in alle vormen en maten. Je bestelt ze online met of zonder eigen bedrukking. Vertrouw op een Snelle levering.


Rechthoekig voorraadblik, in zilver, met scharnierdeksel. Een blik waar diverse producten in opgeborgen kunnen worden, maar daarnaast ook kan dienen als een groot.

Een rechthoekig blik met los deksel. Te gebruiken als voorraad- of bewaarblik, maar ook leuk als geschenkverpakking. Je kunt er makkelijk spulletjes in opbergen, maar.


Naar wens voorzien van een eigen ontwerp label om de romp of directe deksel bedrukking. Onze uitgebreide collectie rechthoekige. Deze verschillende metalen blikken zijn waterdicht, lekvrij en laten geen licht toe. De bidons van tin zijn ideaal voor het transport van gevaarlijke materies.


Leuk als traktatiedoos, geschenkdoos, bewaar- of herinneringendoos. Kan gevuld worden met suikerboontjes, lentilles, snoep, koekjes.

The Box biedt custom made blikken, onbedrukte blikken en bedrukte blikken. Schattig rechthoekig blik , materiaal is zink, met een prachtige afbeelding van een engel. Hoog 17cm x Breed 10cm x Diep 5. Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven. You do your core business, we the packaging.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bewaardoosjes aanbied. Te koop een rechthoekig blik voor koekjes van Bolletje. Kiala 9 maar ophalen mag natuurlijk ook.


Dit charmante blik is een praktische, maar. Het olieblik beschermt zijn in. Originele Zeeuwse suikerwafels in een rechthoekig blik met afbeeldingen van Zeeuwse klederdracht uit Zuid-Bevelan vissersschepen, stran een.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor opbergblik rechthoekig Zoeksuggesties. Controleer de spelling van je zoekterm. Nostalgische eco-shape bussen en blikken.


Ouderwetse vormgeving, geheel in stijl met de prachtige Vintage Labels van Melissa Frances. Groene en rode details op. Relatiegeschenk rechthoekig blik L bonbons met opdruk zoals een logo of zonder opdruk.


Sterk in rechthoekig blik L bonbons bedrukken.

Wij bieden een ruim assortiment aan ronde blikken, vierkante blikken, rechthoekige blikken en ovale blikken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor. Maak en versier je eigen warme chocolademelk.


Zonder Hot Chocolate geen winter toch! Verras klant en collega met dit kerstgeschenk, dat past door de brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts