vrijdag 19 december 2014

Poffertjes gietijzer

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De pan en de handgrepen zijn gemaakt. In ons assortiment vindt u ook cadeausets met alle benodigdheden voor de perfecte poffertjes.


Deze poffertjespan van gietijzer is geschikt voor alle warmte bronnen.

Ruimte voor overheerlijke egaal bruine poffertjes. Doorsnee van deze hoge kwaliteit. Maak de heerlijkste poffertjes met deze Imperial Kitchen poffertjespan. Met deze stevige poffertjesplaat bak je zelf snel en gemakkelijk heerlijke poffertjes , 15. De Relance poffertjesplaat maakt als enige poffertjes tegelijk.


Vervaardigd uit gietijzer voor. Maak thuis je eigen poffertjes met een prachtige poffertjespan of plaat. Dit oer-Hollands gerecht is een succes op elke kinderpartijtje.

Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Bereiding: Maak de mix aan met liter water en mix met een garde (of mixer op laag toerental) tot een glad beslag. Met een poffertjespan maakt u thuis in een handomdraai de lekkerste poffertjes ! U vindt bij ons poffertjespannen gemaakt van gietijzer en plaatstaal.


De gietijzer plaat moet je langzaam verwarmen om het beste. Met deze Maestro poffertjespan van het Zweedse merk Ronneby Bruk ben je straks de koning van het poffertjes bakken. Ik bewaar mijn pannen in een houten kist omdat hout goed het vocht uit de omgeving opneemt,. Gietijzer breekt snel en je pan zal gegarandeerd barsten.


Een poffertjeskraam huren? De plaat is rondom mat geëmailleerd en gemaakt uit gietijzer voor mooi. Ik bak de poffertjes in een gietijzeren pan, maar de poffertjes blijven aan de pan plakken.


Vanaf € gratis verzending. Met deze poffertjesplaat van Inno Cuisinno bak je zelf snel en makkelijke heerlijke poffertjes. De Oldenhof poffertjesplaat is vervaardigd van gietijzer en heeft een diameter van cm.


Poffertjespannen bestel je nu online bij Kookpunt. Het gietijzer zorgt voor een zeer gelijkmatige verspreiding van de warmte. Perfecte poffertjes worden op deze gietijzeren poffertjesplaat gebakken.

Van gietijzer en roestvrij staal, tot aluminium pannen met een antiaanbak- of keramische. Wanneer je nog geen poffertjespan hebt en je overweegt om er een aan te schaffen, kies dan voor een zwaar exemplaar van gietijzer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts