vrijdag 26 december 2014

Elektrische kruik impulsion

Zacht, comfortabel en veilige kruik. Houdt de warmte lang vast (2-4uur) met maar minuten laadtijd. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur biedt de elektrische kruik drie tot vijf uur warmte.


De kruik koelt zeer langzaam af. Een soort variant op de elektrische deken,.

Je laat de kruik enkele minuten opladen waarna je uren kan genieten van de heerlijke warmte. Elektrische kruik aan het zoeken? Info over elektrische kruik kopen. Resultaten van zoekmachines! Een elektrische kruik met oplader en oververhittingsbeveiliging.


Veilig geen heet water meer - in minuten. Vanaf nu wordt de winter voor jou een echt plezier met deze elektrische kruik van eWarm.

In tegenstelling tot warmwaterkruiken en pittenkussens blijft deze elektrische kruik uren warm. Door de komst van deze elektrische kruik kun je nooit meer je vingers verbranden en heb je geen last meer van gestuntel in de nachten met heet water. De Sissel Heat Wave elektrische kruik is een innovatieve met water gevulde kruik die veilig, handig, snel en effectief is.


De elektrische kruik heeft een aangename hoes van velours. Impulsion elektrische waterkruik van het merk Impulsion is beschikbaar bij Trafic voor de prijs van €7. Wil jij een lekkere elektrische warme kruik van Impulsion winnen?


Deel dan dit bericht met je vrienden. Onder de delers verloten we volgende week woensdag een I. Reclamefolder overzicht van winkels met Kruik acties en aanbiedingen. Maak de juiste keuze en bekijk de Kruik aanbiedingen online. Weleens van een elektrische babykruik gehoord?


Voor wie nieuwsgierig is naar deze elektrische kruik , zetten wij hier de voordelen op een rijtje. Kinderen elektrische tandenborstel. Soehnle personenweegschaal. Medisana personenweegschaal.

Je betaalt nu slechts € 2i. Morgen thuisbezorgd of haal je je pakketje liever op bij een afhaalpunt of winkel in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts