dinsdag 9 december 2014

Nieuwbouw leidschendam voorburg

Wonen aan de plaspoelhaven. Bekijk de verschillende woningen! Vragen over dit nieuwbouwproject? Stel nu online een vraag! Puur genieten aan het Molenpad.

Nieuwbouw-leidschendam-voorburg. Haalbaarheidsonderzoek wonen in Vlietvoorde. Stedelijk groen, samen met anderen, autovrije binnentuinen en opvallend modern.


Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park0Voorburg. Door de centrale ligging zijn ook de bruisende binnenstad van Den Haag, het sfeervolle Voorburg en Leiden makkelijk bereikbaar. Maak kennis met de woningen in Park0Voorburg ! Basisschool De Dijsselbloem krijgt een nieuw schoolgebouw en ook een nieuwe gymzaal met daarin een turnhal.

Het project ligt op een prachtige locatie aan het park en. De nieuwbouw van woonzorgcentrum WZH De Sonneruyter zal verpleeghuiszorg aanbieden. Bereken Zelf Eenvoudig De Prijs! Dit is nieuwbouw zoals we het niet vaak tegenkomen,. Voorburg alle nieuwbouw projecten die te koop en te huur staan.


Het voormalige bedrijventerrein aan de Parnashofweg gaat op de schop. In opdracht van WoonInvest verzorgen wij het toezicht op de uitvoering van dit project. Leidschendam - Voorburg krijgt er een nieuwe woonwijk bij.


Een prachtig groen buurtje in een waterrijke omgeving midden in Voorburg ! Overzicht van het woningaanbod. Blijf op de hoogte van dit project. Dat betekent dat er veel groen in de. Zoek nu uw nieuwbouw woning op Huurwoningen.


Woningmarkt is hysterisch: prijzen stijgen het. De gemeentelijke nieuwbouw site die jou.

Schouten ontwikkelt , bouwt , renoveert en onderhoudt. Met slimme, innoverende concepten, vakmanschap, klantgerichtheid en de kwaliteit die onze klanten van ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts