vrijdag 17 mei 2019

Rijstkoker magnetron gebruiksaanwijzing

Zet de perfecte maaltijd op tafel. Koop nu je Rijstkoker bij BCC. Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die rijstkokers in huis. Download hier gratis uw Rijstkoker handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Ik ben alleen het bekertje en de gebruiksaanwijzing kwijt en heb dus geen idee van verhoudingen,. Gebruik je ook een rijstkoker ? Magnetron Rijstkoker - Rijstkoker voor de magnetron. Kan ook gebruikt worden voor groenten en pasta.


Er zit natuurlijk geen boekje bij. Een stoomkoker voor de magnetron is licht en voorkomt de verbranden aan de kookplaat of vergeten het gas uit te zetten. Ik heb op internet gezocht naar een.


Maar een tabel en een degelijke gebruiksaanwijzing heb ik, ondanks dat, niet. Een rijstkoker is net als een snelkookpan een kookmethode.

Ik stoom mijn eten graag. Alleen, het stomen van eten is niet altijd een handig karweitje. Wanneer je dit met normale pannen.


Maar pasta, aardapelen, groenten en sausjes maak ik wel altijd in de magnetron. Wij gebruiken eigenlijk enkel de rijstkoker , magnetron en actifry voor het koken. Vandaag bestellen en achteraf betalen. Vind jouw Rijstkoker in onze collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel magnetrons bij OTTO! Het grootste assortiment Rijstkokers vind je online bij MediaMarkt of in één van onze winkels De juiste prijs Snel geleverd Ook af. Info over rijstkoker voor magnetron.


Resultaten van zoekmachines! Onafhankelijke informatie over een rijstkoker voor de magnetron. Deze rijstkoker is licht en de rijst afgieten is niet nodig. Ook voorkomt de koker verbranden aan de.


Makkelijk om je rijst in de magnetron te koken. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de rijstkoker of neem contact op met de fabrikant als je niet de correcte hoeveelheid water kunt vinden.

Plaats de rijstkoker in de magnetron en minuut of laten stomen, op 7wat. Halverwege even checken hoever de rijst al is. Dit levert weliswaar geen tijdwinst op, maar wel een prachtige rulle en droge rijst.


De bereidingstijd in de magnetron is afhankelijk van de hoeveelheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts