maandag 27 mei 2019

Koperen beddenpan

Een antieke beddenpan van koper Een zeer mooie antieke beddenpan van koper. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Koop of Verkoop beddenpan op Marktplaats. Een geelkoperen beddenpan met gedraaide houten steel, geelkoperen deksel met stermotief, en roodkoperen onderpan. Nederlands, datering laat 18e eeuw of.


Het geheel bestaat uit een platronde ijzeren of koperen bak met een scharnierend deksel met enkele ventilatiegaatjes.

De beddenpan lijkt op een koekenpan,. Miniatuur geel koperen beddenpan. Leuk sier voorwerp om te verzamelen. De stoof zelf heeft een pan van roodkoper en een deksel van. In het kopermuseum krijgen de koperen doofpot en de koperen beddenpan binnenkort gezelschap van een nieuwkomer: de koperen waterleiding.


Deze lepels van tin, koper of zilver,. Ronde ijzeren, naar boven uitlopende bak met scharnieren overvallen meestal versierd koperen deksel. Een kolenkit is een soort emmer, die speciaal is gemaakt om kolen vanuit het kolenhok naar de kolenkachel te brengen, en de kolen via.


Mooie oude kolenkit van koper.

Grote rood koperen ketel met fraaie details, Holland 19e eeuw. Verzendkosten zijn voor de koper 95sporen van gebruikdecoratiemet houten handvat lx b2cmpan rond x hcmwat u ziet, krijgt unr. Wij geven u een goede dagprijs voor geel en rood koper. Hierbij kunt u denken aan: koperdraa elektromagneten.


Een beddenpan is een ouderwets (bijna antiek) gebruiksvoorwerp. In vroeger tijden werd deze gebruikt om, toen er nog geen kruiken waren, in de wint. Wie nostalgisch wil verwarmen, kope een heuse beddenpan.


Boven de tafel hangt een koperen kroonluchter. En rechts naast de haard hangt een koperen beddenpan die werd gebruikt om de bedstede voor te verwarmen. Beddenpan Beschrijving: Hollandse beddenpan met koperen bak Richtprijs: € Niet bekend Dit kavel is op Maandag februari geveild bij Derksen Veilingbedrijf. Een koperen luchter met drie lichtarmen,.


Modern lemma: beddenpan. Eene (meestal koperen ) pan, die, gevuld met glimmende kolen, in een bed wordt gelegd om het te warmen voor het wordt beslapen. Engelse antieke Spiegel van Messing.


Een roodkoperen beddenpan met een gedraaid houten handvat. Koper niet van Mien Poets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts