donderdag 13 september 2018

Inbouw fietsondersteuning

De beste fietsen nu beschikbaar. Altijd laagste prijsgarantie. EenVandaag: De verkoop van fietsen met elektrische trapondersteuning stijgt nog steeds. Fietsen met trapondersteuning!


Ombouwset elektrische fiets en ebike kits: wilt u uw bestaande fiets ombouwen naar een elektrische fiets?

Van Raam heeft een eigen elektrische trapondersteuning systeem (e-bikes) Eenvoudige bediening Voorzien van Starthulp Efficiënt stroomverbruik. Maak je eigen fiets elektrisch. Minimaal vijf fietsenzaken in Nederland kunnen een Vivax-motortje in een frame inbouwen. De bovengenoemde oplossingen zijn bestemd voor verwerking in het achterwiel, voor inbouw in het voorwiel is er nog een V-Mini motor beschikbaar.


Inbouwen was geen probleem,. Alles werkt zoals verwacht. Alle reden om anderen aan te sporen om ook te gaan ombouwen naar electrische fietsondersteuning.


Kan ingebouwd worden in de meeste fietsen met Shimano crankset.

De nieuw ontwikkelde vivax asist fiets aandrijving bestaat uit vijf componenten:. Het OTTO fietsassortiment. Topkeuze en topkwaliteit! Bekijk ons uitgebreide assortiment fietsen.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Wij bieden verschillende soorten elektrische ondersteuning waaronder het nieuwste. Deze kit maakt uw fiets slechts kg zwaarder: ongeëvenaard in e-bikes en nog supergoed ook!


V- fiets heeft het breedste assortiment e-bike en pedelec onderdelen. Voor de bangerikken onder ons die het niet aandurven zelf bloedtransfusies uit te voeren of andere gevaarlijke pillen te slikken maar wel van valsspelen houden: De. Elektrische racefietsen zijn er nog niet veel, Vivax heeft ze wel.


Drie verschillende zelfs, de Passione, Veloce en Forza. Je kunt bij Vivax ook een pakket kopen. FMHMotor levert de nieuwe norm en standaard op het gebied van ombouwset elektrische fiets. De FMHMotor ombouwset elektrische fiets is een universele ombouwset die.


Een ombouwset met een Pendix eDrive middenmotor. De enige direct-drive middenmotor.

Ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Bij de E-fietsspecialist bent u aan het juiste adres. Deskundig advies en de beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts