donderdag 26 april 2018

Tristar oven 19 liter 800 watt

Voor 23:bestel is morgen thuis! Gratis verzending vanaf €30! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Bereid eenvoudig de heerlijkste gerechten als witlof uit de oven , ovengerechten, taarten en broodjes. Tristar Compacte Oven , l, 8W,.

Geschikt om te grillen, bakken en toasten door de onder- en bovenverhitting. Dankzij het lage wattage van 8watt is de oven ideaal voor de camping. Compacte oven met een inhoud van liter , analoge timer en een grote ruit, is geschiktvoor grillen, bakken en toasten. Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel nu ovens bij OTTO!


Vandaag bestellen en achteraf betalen. Betaal nooit meer teveel.

Ovens gemakkelijk thuisbezorgd. Liter Vermogen 8Watt Gewicht kg Beoordeling over TRISTAR OVEN CONVECTIE 19L. DE BELOFTE VAN VRIJBUITER! De compacte oven van tristar met een inhoud van liter , analoge timer en een grote ruit, dubbele glas, is geschikt voor grillen, bakken en toasten. Prijsinformatie van de shop.


Resultaten van zoekmachines! Watt : Voltage: 2Volt: Inhoud: liter. U hebt niets in uw winkelwagen. De oven heeft een laag wattage van 8Watt en is hie.


Een multifunctionele en zeer compacte convectie oven. Deze oven heeft naast de boven- en onderwarmte ook een hetelucht functie! Ideaal om te grillen, bakken en toasten. Deze liter oven bakt, toast en grilt kleine gerechten. Je stelt zelf de temperatuur.


Een zeer praktische oven geschikt om te grillen, bakken en toasten.

Een inhoud van maar liefst liter ! Beschikt over een analoge timer en regelbare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts