maandag 12 februari 2018

Rijststomer inductie

Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die rijstkokers in huis. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.


Helaas hebben wij niets gevonden voor bk rijststomer Misschien kunnen wij je helpen met. De slowcookers, stoomkokers of steamers zijn zeer geschikt voor het langzaam bereiden (slow cooking) van voedsel. Grote hoeveelheden soep, stoofvlees of rijst alles.


De rijststomer doet wat hij moet doen en is eenvoudig in het gebruik. Als de rijst nog te nat is, geef je het nog een paar minuten extra. Geen probleem, en de rijst. Door te stomen blijven alle gezonde vitaminen,. Vind rijststomer op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Adapter om een tajine ook te kunnen gebruiken op een inductie kookplaat. Info over rijststomer op gas. Resultaten van zoekmachines! Niet geschikt voor inductie - Niet geschikt voor de vaatwasser.


Maar gebruiken ze hiervoor een rijstkoker of een rijststomer ? Rijststomer - Deksel - Ø32. Dandang ( rijststomer of rijstkoker). Dus wel voor geschikt voor gas, elektrisch, keramisch en halogeen. Stoompan - groentestomer - rijststomer.


De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen als gas, elektra, keramisch, halogeen en inductie. Hendi RVS rijststomers vind u bij HorecaTraders. Vandaag besteld = morgen in gebruik. De meest gezonde manier van eten bereiden is koken in stoom.


Daardoor blijven waardevolle vitamines en mineralen behouden en ook de kleur van de groenten bli. Pannenberg voor al uw bak-, braad en kookpannen geschikt voor gas, elektra, keramisch en inductie. Hoogglans gepolijste rand. Lichtgewicht, zeer solide design. Inductie -kookplaten Keramische kookplaten Gaskookplaten Elektrische kookplaten Kookplaat-accessoires Afzuigkappen.


BK geeft antwoord op de vraag Hoe wil jij koken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts