vrijdag 2 februari 2018

Pyrex stoommand

Gratis verzending vanaf €30! Groot assortiment online. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Gebruik de Store Locator. Xenos website en profiteer!


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Ben jij gek op gezonde gestoomde gerechten, maar heb je nooit de juiste stoommand kunnen vinden? Ontdek dan nu deze Classic. De stoommand is gemaakt van borosilicaatglas en de. Bestel goedkope aanbiedingen online! Bekijk alle Stoommanden ! Stomen: in Aziatische landen als China en Thailand doen ze bijna niet anders.


Pyrex Classic Stoommand. En wat heb je er nog meer voor nod.

Stomen is één van de meest gezonde manieren om je eten te bereiden. Vandaag bestel morgen in huis. Zo veel mogelijk vitaminen, mineralen en anti-oxidanten blijven behouden én de smaak va. Zet de mand bovenop een pannetje met water en stomen maar! Door de condens worden de ingrediënten in de stoommand gestoomd.


Lékué stoommand ø silicone. WMF Stoompan Vitalis rond. Betaal achteraf met AfterPay. Een uitgebreide kookset bestaande uit een pan, een stoommand en deksels, die makkelijk op te bergen zijn. Materiaal: borosilicaatglas, diameter: cm.


Minimale beschadigingen, geen gebruikssporen. Ruim aanbod en scherpe prijzen. Westmark stoommand pan rvs. Zonder stoommand is de pan ook als gewone kookpan te gebruiken. Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en met glazen pyrex deksel.


Dan mogen eenbamboe stoommanden eenstevige vijzelniet ontbreken in je keukenkastje. Elke week zoeken we de leukstekookboekenvoor je uit.

Stoommand (korf) van roestvrije plooibare draa kan apart gebruikt worden of in een SEB super-cocotte. De winkel voor iedereen, met een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen, geschenkartikelen, interieurartikelen, seizoensgebonden. Alle online aanbiedingen verzameld op één site!


Elke dag updates van artikelen en prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts