maandag 8 januari 2018

Smoothie bewaren

Je kunt deze tot maximaal twee dagen goed afgesloten in de koelkast bewaren. Een van de beste groene groenten om een sap van te maken is Romeinse sla. Het hangt af van verschillende factoren hoelang je smoothie daadwerkelijk goed blijft.


Een smoothie smaakt op zijn best als u hem direct na het maken opdrinkt. U kunt de smoothie ook invriezen. Wel kun je de ingredienten los van elkaar langer in de vriezer bewaren , zoals verse spinazie,.

Hoe bewaar je het beste je smoothies ? Als je werkt en geen tijd hebt om ze tijdens je werk te maken maak je ze eerder. Hoe kan ik het beste een (groene) smoothie bewaren ? Vaak krijg ik deze vraag en ik adviseer mensen om smoothies het liefst direct na bereiding op te drinken, in. Hoe lang kan ik een groene smoothie bewaren ? Maximaal dagen in de koelkast. Zorg dat je je groene smoothie bewaart in een luchtdichte, glazen pot.


Natuurlijk kan je het restant van die lekkere smoothie in de koelkast bewaren , maar wat je ook kan doen is het invriezen. Erg gezon lekker en een prima energiebooster.

Neem elke dag smoothie en merk zelf dat je 2x zoveel energie hebt. Smoothies drink je best vers, rechtstreeks uit de blender, maar … je wil een smoothieontbijt drinken en je hebt er ’s morgens geen tijd voor? Groene Smoothies zijn lekker, supergezond en eenvoudig te maken. Gratis groene smoothie recepten en alles wat je moet weten over groene smoothies ! Hoi Marijke, hoe lang kan ik groene smoothie bewaren in een glazen pot in de koelkast? Hoelang kan je een smoothie bewaren ? Dat hangt af van verschillende factoren.


Lees hier precies hoelang smoothies houdbaar zijn. Zelf groene smoothies maken 9:. Veel (drukke) cliënten vragen me vaak hoe ze een groene smoothie of sap voor later kunnen bewaren.


Vooral als het gaat om een. Ikzelf bewaar een smoothie nooit langer dan uur. De vijanden van je smoothie zijn licht, zuurstof en warmte. Je kunt hem in de koelkast dag bewaren. Houd er wel rekening mee dat de smaak langzaam iets minder wordt.


Bewaar hem dus afgesloten. Smoothies bieden daarom een perfecte oplossing: je kunt ze snel opdrinken, of ze gemakkelijk bewaren voor later. Een bekende soort smoothie is de spinazie smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts